logo | Driebergse Weg- en Waterbouw b.v.
Slideshow2 Slideshow3 Slideshow1

Met aanleg voor aanleg

Machinaal herstraten wij leveren kwaliteit tegen een scherpe prijs

Machinaal herstraten

DWW Driebergen verzorgt traditionele bestratingen, maar is ook al jaren actief in het machinaal bestraten. Door het fysiek zware werk, worden stratenmakers steeds eerder arbeidsongeschikt. Daarom heeft de arbeidsinspectie Machinaal herstraten bij sommige omstandigheden verplicht gesteld. Nu doen wij daar met onze jaren lange ervaring ons voordeel mee. Maar ondanks al deze ervaring zijn wij steeds op zoek naar verbeteringen en onze werkmethodes worden dan ook steeds aangepast aan de laatste vernieuwingen op het gebied van Machinaal herstraten.

Ook voor machinaal herstraten kunt u bij ons terecht. Moeten bijvoorbeeld de tegels van het terrein bij uw bedrijf of uw oprit nodig eens opgeknapt worden ? Dan kunnen wij dit voor u machinaal herstraten. Uw geeft uw wensen aan ons door en wij geven u een deskundig advies over wat voor u de beste opties zijn voor het machinaal herstraten van het terrein. Wij maken onder meer gebruik van hoogvacuumpompen, zo kan alles op de gewenste manier gelegd worden.

Wilt u uw terrein machinaal laten herstraten ? Bij DWW Driebergen kan het door middel van ervaren stratenmakers en gebruik van verschillende machines zelfs in korte tijd worden gedaan. Heeft u een opdracht die snel uitgevoerd moet worden, neem dan zeker contact met ons op. Ook als u wat meer informatie wilt over machinaal herstraten kunt u altijd even contact met DWW Driebergen opnemen.

Machinaal herstraten , bij DWW Driebergen staat uitstekende service en kwaliteit voorop !

Wenst u meer informatie te ontvangen over Machinaal herstraten , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Contact

Driebergse Weg- en Waterbouw B.V.
Boslandweg 29A
3911 VD Rhenen

Telefoon:
Email: 
0343 - 521413
info@dwwdriebergen.nl
Efficient in de werkzaamheden die wij voor onze klanten uitvoeren!
Accuraat werk afleveren is waar wij te allen tijde naar streven!
Servicegericht: Wij staan altijd voor onze klanten klaar voor vragen en adviezen!
Topkwaliteit is wat wij onze klanten leveren en met minder nemen WIJ geen genoegen!