logo | Driebergse Weg- en Waterbouw b.v.
Slideshow2 Slideshow3 Slideshow1

Met aanleg voor aanleg

Straatwerk is waar Driebergse Weg- en Waterbouw b.v. het beste in is.

Straatwerk

Goed straatwerk is van belang voor wegen, trottoirs, pleinen en parkeerterreinen. Goed neergelegd straatwerk kan voor jaren liggen en hoe beter en strakker het ligt des te langer je er mee kan doen. Straatwerk kan tegenwoordig op 2 manier gelegd worden. Via traditionele straatwerk en/of Machinaal straatwerk. Met tradtioneel straatwerk kan je mooie patronen aanleggen en wat fraaier bestraten maar met machinaal straatwerk kan je weer snel werken en het belast de stratenmakers enorm. 

Ook in sier straatwerk voor onder andere winkelgebieden of particuliere toepassingen zijn wij gespecialiseerd. Straatwerk blijft vakwerk; door opleidingen te volgen, blijven onze medewerkers steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. De enthousiaste straatmakers van ons bedrijf bestaan uit vakmensen die zeer ervaren zijn in het aanleggen en herstellen van alle soorten straatwerk. Om het zware werk van de straatmaker te kunnen compenseren, wordt tegenwoordig vaak gekozen voor machinaal straatwerk. 

In de toekomst zal de ARBO- wetgeving steeds strenger gaan toezien op de arbeidsomstandigheden van het straatwerk. Vandaar dat wij oop dit moment al reeds machinaal straten. Met behulp van een kleine shovel en/of vacuümapparatuur worden stenen en banden "machinaal" in kort tijdsbestek verwerkt. Driebergse Weg- en Waterbouw b.v.  gespecialiseerd in alle soorten straatwerk. Naast straatwerk doen wij ook  grondwerk en riolering.

Straatwerk laat u doen door Driebergse Weg- en Waterbouw b.v.

Wenst u meer informatie te ontvangen over Straatwerk , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Contact

Driebergse Weg- en Waterbouw B.V.
Boslandweg 29A
3911 VD Rhenen

Telefoon:
Email: 
0343 - 521413
info@dwwdriebergen.nl
Efficient in de werkzaamheden die wij voor onze klanten uitvoeren!
Accuraat werk afleveren is waar wij te allen tijde naar streven!
Servicegericht: Wij staan altijd voor onze klanten klaar voor vragen en adviezen!
Topkwaliteit is wat wij onze klanten leveren en met minder nemen WIJ geen genoegen!